• Welkom bij MDOrganized
  • Openingstijden: 09:00 - 17:00
  • 06 - 13191576
  • info@mdorganized.nl
  • Nederland
  • Klooster 20, 4132 BJ, Vianen

Voor wie

Voor werkende professionals met hoge werkdruk. Ik help je met een systeem om tijd te besparen zodat je meer tijd overhoudt voor datgene wat belangrijk is.

Hoe?

Dat doe ik door middel van tijdbesparende technieken en coaching op efficiënte (werk) gewoontes. Daarnaast werken we aan mindset: waarom gaat het zoals het gaat? Wat kun je doen om meer rust in je werk en leven te creeren?

Resultaat?

Het resultaat is een tijdbesparing van gemiddeld een uur per dag, overzicht over al je werkzaamheden en overige taken (ook over je mailbox) en een verlaging van de werkdruk.

Over mij: CORPORATE STORY

Toen je begon als ondernemer, lonkte het perspectief van de vrijheid. Alle ruimte om je eigen concept neer te zetten, om alleen nog maar te doen wat jij leuk vindt, op het moment dat het jou uitkomt. Inmiddels ben je een paar jaar verder. Het ondernemerschap heeft je veel gebracht. Maar eerlijk is eerlijk, die vrijheid en ruimte ervaar je lang niet altijd.

Het ligt niet aan jou. We leven in een wereld en tijd waarin iedereen altijd bereikbaar lijkt te moeten zijn, met onbeperkte mogelijkheden, kansen en verleidingen. Alles en iedereen vraagt om aandacht. Je klanten, de kinderen, het nieuws,
je ouders, je partner, je vrienden, social media. Het resultaat is een dagelijks leven vol afleiding, waarin échte aandacht en focus een issue is. Je voelt je zo vaak overwhelmed dat je het bijna gewoon bent gaan vinden.
Je kunt doen wat je wil doen, zo lijkt het. Maar tijd is een issue, of eigenlijk het gebrek aan tijd.
Tijd dwingt je – linksom of rechtsom – tot het maken van keuzes.

Je bent niet de enige! Timemanager MDOrganized werkt dag in dag uit met ondernemers die de regie over
hun eigen leven kwijt waren, en merkten dat dit ten koste ging van hun eigen geluk, het succes van
hun bedrijf en de relatie die zij hebben met de mensen die belangrijk zijn.
Zij besloten zelf bewust te kiezen waar zij hun tijd aan besteden, en zich niet langer te laten leiden door wat zich opdringt. MDOrganized helpt, ondersteunt, begeleidt en coacht ondernemers naar een leven vanuit rust en overzicht, waarin zij hun eigen agenda bepalen. Zij ervaren dat rust en overzicht leidt tot vrijheid en ruimte. Een licht leven.

Kom het maar eens ontdekken, want dit is voor iedereen!

Heeft u interesse in één van mijn diensten?
nl_NLDutch
nl_NLDutch